Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
= . =


F L Y K T E N
























Man


kan inte




rymma




från sig själv




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 587 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-01-11 05:47



Bookmark and Share


  mike irow
fast man provar ofta---fast man vet ofta--fast man vet tills...
bra fångat!.... KYREUS
2016-03-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Just så! Tänkvärda ord som alltid!
2016-01-26

  Anya VIP
Nää och tänk så många gånger jag ändå försökt.
2016-01-12

    Lena Söderkvist VIP
Har tänkt samma tanke nästan ordagrant, har till och med skrivit ned den som en del i en större textmassa. En tidlös tanke, tycks det mig, det gläder mig att se att den har slagit dig också.
2016-01-12

  Maud Louise
Så sant! Själen följer med i varje andetag och kan inte lämnas....
2016-01-12

  Ingrid Trolle
Man kan seine eigene
Schatten nicht uberspringen.
Man kan inte hoppa över sin
egen skugga säger detta tyska
ordspråk, vilket stämmer så väl
överens med ditt påpekande här.
Hur svårt det är att förstå kommer
jag underfund med när jag försöker
lura ut vem monstret i spegeln är.
2016-01-11

  Federico Romano
Det vet man inte om!
2016-01-11

  Rozsi.kovacs
Så sant som det är sagt
2016-01-11

    ej medlem längre
Nej "sig-självet" är rymningssäkert. Men jag har i alla fall försökt renovera mitt själv... med varierande framgång. Alltid motion för de grå cellerna i dina texter
2016-01-11

    ej medlem längre
Nej det är svårt spegeln bevisar det ytterligare;).
Mvh annokas
2016-01-11

  Yrre VIP
nej det är bara att fejca upp sig själv i spegeln och säga, vet hut jag!
2016-01-11

  Piann VIP
Så sant !
Men mången har slagit pannan "blodig i sitt försök" .

2016-01-11

  me_we
Men så många som försökt...
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden