Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyret

Tänk att det där lilla pyret
som luftsparkar så lyckligt
kan livnära sig på glädjen i mina ögon

Tänk att vår sång
är din och min tillsammans
igen igen och igen

Tänk att vokalerna kan dansa
som såpbubblor mellan oss
och att vi skrattar åt konsonanternas motstånd

Tänk att att jag får bära din kropp
när världen skälver och att ditt skri
är den plats där jag vill bo




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-12 05:02



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Självaste kärleken och lyckan spirar ur dina ord! Sparar!
2016-01-13

  Blomma-Stjärna VIP
ren och skär glädjeyra!
2016-01-12

  Kjell Åhsberg
Fint om äkta kärlek.
2016-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar kärlek, värme och gemenskap!
2016-01-12

    Lena Söderkvist VIP
Älskar den här kärleksfulla dikten!
2016-01-12

    ej medlem längre
Kärleksfullt vackra ord.
2016-01-12

  Mats Edin VIP
Bra formulerat i skönhet
2016-01-12

  Stefan Albrektsson
Härligt levnadssprudlande lyckorusande text!! Jag ler med hela ansiktet i den tredje strofen! Tack!!
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP