Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Google


On the blue sky

 

 

 

I'm gathering love

in many different kinds

no search is too high or too low

no guidance is required

just spreading my wings

and learning about life

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 281 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-13 09:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fantastisk text till en urtjusig bild...
2016-01-16

  Lars Hedlin
Underbar text att ta till sig :) Tack för din komplimang Dan Myrbeck :) kram
2016-01-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Att pröva sina vingar, skriver du fint om i din vackra dikt.
2016-01-13

    Dan Myrbeck
Fin, får mig att tänka på Lars Hedlin!
2016-01-13

  Blomma-Stjärna VIP
vackert livsbejakande text och bild - bokmärker
2016-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande text!

2016-01-13

    ej medlem längre
Att bre ut sina vingar och söka sig bort över kärlekens horisont. Så fint skrivet!
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One