Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom dåtiden

Bortom dåtiden
fanns nyckeln

inte för att jag
tror

eller
vill

ha den igen

I egna tankar
vandrar jag

vilsen
men nöjd




Fri vers av Frida Andersson
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-13 12:02



Bookmark and Share


  Si.a
Vilsen men nöjd!
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Frida Andersson
Frida Andersson