Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon i gläntan




Sprungen ur tiden för konvalj

Höljd i lindblomsgrön slöja

Mättas luften av din doft


Colette














































Fri vers av Colette
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-04-27 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Colette