Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TA HENNE TILL RUM 10, version 1

DIKT - TA HENNE TILL RUM 10

Ta henne till rum 10
En kvinnas skrik ekar genom de tysta korridorerna, hon kämpar för att ta sig loss från metallen som skär in i hennes handleder, hon kämpar för att ta sig loss från de starka armarna som håller hårt i hennes armar.

Ta henne till rum 10
Den tunga, låsta dörren öppnades upp av vitklädda fångvaktare med ansikten av sten, mörka röster försökte överrösta hennes skrik, mörka röster försökte tysta ner henne.

Ta henne till rum 10
Dem ställde henne framför en säng med bara ett lakan på, där remmar av läder hängde ut med sidan, fyra starka armar lyfte upp henne på sängen, fyra starka armar tryckte ner hennes sargade kropp mot sängen.

Ta henne till rum 10
Vitklädda fångvaktare ställer sig runt om sängen där hon hålls fast, en efter en spänner dem fast hennes kropp med de tjocka läderremmarna, en efter en spände dem åt läderremmarna så hårt dem bara kunde.

Ta henne till rum 10
En kvinnas sargade kropp är nu ännu en gång fastspänd till en säng, hon försöker sparka sig loss, hon försöker kämpa emot de tjocka läderremmarna som håller fast henne.

Ta henne till rum 10.




Fri vers (Fri form) av ehllj
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-14 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ehllj