Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt addikt

Andras missbruk
är lättare
att upptäcka
än egna

förnekelse
är missbrukets
logik

ju mer
det egna
missbruket
förnekas

desto mer
indignation
riktas mot
andras

somliga är
dikt addikt

inte jag!! 




Fri vers av Petter Wingren
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-14 22:35



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
så väldigt sant det du skriver. känner igen mig oerhört i dina ord.

lättläst dikt som förtjänar applåd. :)
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren