Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stonelove

Två våta
stenar
tätt
tillsammans
i strandkanten

den blöta linjen
mäter musiken

i termer
av torka
och väta

mellan
hisnande
översköljningar
närhelst
havet 
behagar 

de viskar
till varandra
ljusskygga
underfundigheter

när solen
gått i skugga

stenarnas
eget
metaspråk 
med minnen
av underjordiska
kyssar




Fri vers av Petter Wingren
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-15 23:49



Bookmark and Share


  Cathrin M
Intressant och finurligt. Underfundigheter, precis som du skriver.
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren