Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

Jag såg på dig, så som jag aldrig trott att jag skulle göra.
Men du la inte märke till det. Du såg mig inge mer än bara en vän.

När du såg på mig drunknade jag i dina mörka blåa ögon.
När du är nära mig vill jag bara falla mig in i din famn.
Men det kan jag inte för jag vet inte om du känner detsamma.

Men jag känner ju dig knappt. Mina tankar bara flyger runt och ingenting blir gjort. Längtan att få veta att du är min är obeskrivligt.

kommer du någonsin att bli min ?!




Fri vers av sirinan
Läst 515 gånger
Publicerad 2004-09-15 13:20



Bookmark and Share


    SuzieQ
den jobbiga känslan av att inte veta, alla tvivel.
Beskrev känslan bra..!
2004-09-15
  > Nästa text
< Föregående

sirinan
sirinan