Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om att skriva brev

 

 

ord färdas över papper
likt fjärilar i yster dans,

trotsar en handfast koreografi,
slår vakt om sin särart

bara så kan de leva
bara så kan de formulera

det viktiga budskap
de valts att förmedla



2016-01-16 23:10



 

 




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-01-16 22:26



Bookmark and Share


    sajo
Orden du skriver är läsvärda och betydelsefulla. En underbar rytm i din text. Att få ett handskrivet kort eller brev betyder för mig mycket i dataåldern vi lever i.


2016-01-18

  Gunnar Ideström
Orden leder våra tankar som leder våra känslor som leder våra hjärtan som leder till någon annan som leder till en gemenskap, en tillhörighet.
2016-01-17

  Eva Langrath VIP
Fina tankar om ordens betydelse och vikt.
2016-01-17

  Carl O Andersson
Ordens fria dans
smeker mitt öga och öra
och framkallar
känslan av Njutning.
2016-01-17

  Stefan Albrektsson
Ja, nog är det så att handskrivet är bäst och mest levande! Det gör ju att skribenten i fråga är tvungen att verkligen reflektera över det sagda/skrivna.
2016-01-17

  soligajag_1 VIP
Ord som trycks på detta sätt är
en gudagåva!
Man läser mellan raderna och
njuter av innehållet.
Bilden ger poesin ännu mer.
2016-01-17

  Bossepoet från Österbotten
Som en frisk fläkt
förde mig orden
frammåt
2016-01-17

  walborg
Fyndig och härlig bild om ord
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP