Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om en het lägenhet

Det var en gång en lägenhet
som på grund av en egenhet
plötsligt blev en olägenhet
eftersom alla berörda
blev riktigt illa berörda.

Människor med en vanlig lön
tvingades stå i bostadskön,
men en fackpamp på Kommunal
hade en egen gräddkanal.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 546 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-01-18 16:42



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Som vanligt så briljerar du!
2016-05-11

  Bibbi VIP
En verklig skandalhistoria framför våra ögon.
2016-01-25

  agneta pichler
Ännu en gång fullt spel

2016-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
En bra spegling av verkligheten...
2016-01-22

  Angel of love
Väldigt bra skrivet.
2016-01-19

  Lars Hedlin
JA inget ovanligt ror de flesta i rikstan och regeringen fular till sig avtal av olika slag..
2016-01-19

  överlevaren VIP
Fint flyt!
2016-01-19

    ej medlem längre
En förtegenhet som blev en skandal!
2016-01-19

  soligajag_1 VIP
Huvudet på spiken!
Vadå kösystem ??
2016-01-19

  anits VIP
Det är riktigt sorgligt att det ska vara så!
2016-01-19

  Maria Sundelin VIP
Dagens sanning
2016-01-18

  Gunnel Eriksson VIP
Språkligt snygg inledning
på dikten.
2016-01-18

  M.Eta
Finns tydligen vissa som halkar in i bostadskön på ett bananskal: "Vaddå kö"
2016-01-18

  louisegirl
Bedrövligt!
Bra ordat!
2016-01-18

  Chawa VIP
Ja det ena eländet efter det andra...
Sagor ska vara vackra och ha ett lyckligt slut, men verkligheten är inte alltid lika vacker och kan stinka riktigt illa...
2016-01-18

  Gisela Nordell
ja den var bra!
2016-01-18

  Marianne Räf
Kan förstå andemeningen !
En egen lägenhet är värd
en Jätteförmögenhet !!!
INTE vill man byta ut den !
2016-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, usch och fy för detta! Bra skrivet!
2016-01-18

  Eva Helene VIP
Alla sagor är inte vackra! Ej heller denna, och värre är att det är en sannsaga!
2016-01-18

  Per Drysén
Snygg beskrivning av ett osnyggt sätt.
2016-01-18

  Ingrid Trolle
Snart räcker det inte
med en bok på 3000
sidor att beskriva
hur det går när en
elefant tränger sig
in i porslinsfabriken
Inte ens en helt
outbildad person skulle
kunna gör sitt arbete
sämre.
2016-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Grädden surnade och den dåliga lukten spreds över landet!
2016-01-18

    ej medlem längre
Politiker förnekar sig aldrig....
2016-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Inget nytt under solen.
Det värsta ändå tycker jag är utrikesministerns svek mot det västsahariska folket.
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck