Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Through my window

 

 

life does not need to be perfect

if we're together or not

I can always recall the sunshine

your tender thoughts

your sheltering arms 

your lovely kisses

caress my mind

it's a very rare feeling

that only you can provide




Fri vers av Rise Little One
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-19 13:45



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
ja mycket snö hos dig har jag hört! Den vackraste poesi på det engelska språket kan du.
Carl Sandburg ursäktar säkert!
2016-01-19

    Dan Myrbeck
Kärleksfullt fin
2016-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt och berörande diktat!
2016-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Helt underbart!
2016-01-19

  Lars Hedlin
En av dina bästa vännen :) kram
2016-01-19

  H.C.B
VACKERT! oj. caps lock. . fint mer!
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One