Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oxveckor

Tröst i vintermörkret;

Det enda vi kan vara säkra på är att Solen segrar varje vår.

Tiden jobbar för oss.

Vi har inget annat val än att snurra med.





Fri vers av Henry
Läst 212 gånger
Publicerad 2016-01-20 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henry