Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogspromenad

Stigen reser sig, bugar och hälsar välkommen.
Kulörta insatser ger lätta fötter.

Vägvisaren pekar inåt.
Tanken singulär.
Pulsslagen sparsamma.

Ohälsan letar O.




Fri vers av Henry
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-17 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henry