Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bananlyrik

Krökt
universum

avklätt
sitt solgula
skal

vitt ljus
fruktköttets
vintergata

smak av
tusentals
stjärnor




Fri vers av Petter Wingren
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-21 07:33



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Färger och former (åter)kommer i alla storlekar, så kanske även smaker kan göra det!
2016-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren