Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rent teknisk en teoretisk analys.


Teknisk psykologi

Som väntat efter alla påfrestningar med vinterkyla och snö blev det ett MA5/MA20-dödskors hos mig idag, då mitt glidande 5 dagars medelmående bröt ner genom mitt glidande 20 dagars medelmående.

Det handlar om ett s.k äkta dödskors, då även mitt MA20 mående varit fallande under en längre tid, vilket sägs innebära signalen på att en försämring av min psykiska hälsa är mer än säker.

Kortsiktigt ligger jag dock kvar i försämring/neutral via mitt dagsmående, även om veckomåendet förstås ligger kvar i hård försämring till dess att värme, sol och mer dagsljus kommer.





Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-21 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP