Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten till 11 januari



Söndag natt.
Vaknade och grät.
Här kommer den:
Vågen.
Veckan.
Här kommer veckan.
Hur ska vi klara det?
Så små.
Så ensamma.
Du i babyblått,
jag i babyrosa.










Fri vers av Jessika Nu
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-21 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessika Nu
Jessika Nu