Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

19 juli 2020

Vi var ute ur våra bilar den här gången,
inne på Hemköp, han var nere på knä.
Jag sprang iväg förstås.




Fri vers av Jessika Nu
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-19 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessika Nu
Jessika Nu