Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten till 21 februari






Du måste ingenting.
-Älskling.
Du kan bara hänga där

som en droppe.






Fri vers av Jessika Nu
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-21 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessika Nu
Jessika Nu