Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I morse-31.


Solen.

Idag lyste solen
smekte frostig gren.
Tinade våra frusna hjärtan
som slog några glädjeskutt.
Lycka är att se solen igen
som förvandlar världen.
Snön glittrar i skenet
försöker värma vår kind.
Än är solen utan värme
men skänker glädje och hopp.
I några dagar har kylan varit hård
men det behövs så lite för att känna tacksamhet.
Naturen är frostig och snöklädd
för varje dag är det- en dag närmare vårvintern.
Då vi kan sitta i en snögrotta och sola
då är solen härligt varm och skön.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-01-21 19:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Hoppfullt och fint skaldat!
2016-02-10

  Eva Helene VIP
Vackert och hoppfullt!
2016-01-26

  Lars Hedlin
VACKERT!
2016-01-23

  Anya VIP
Vårvintern uppe i norr är något speciellt. Kan sakna den mycket. Här tinar det för fort när våren kommer.
2016-01-22

  louisegirl
Fint ordat!
2016-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Förväntan på framtiden, även om nutiden kan vara vacker...fint...
2016-01-22

  Gunnel Eriksson VIP
Författarjagets glädje över solskenet
smittar. Den värmer.
2016-01-22

  Gisela Nordell
en text som förmedlar solstrimmor och värmer mig, får mig att hoppas och tro att våren kommer,kommer snaart...
2016-01-21

  ULJO
Härligt med denna ljuspunkt på himlen
2016-01-21

  Chawa VIP
Härligt glädjefylld solhyllningsdikt!
Ja idag har solen verkligen strålat ikapp med rimfrosten!
2016-01-21

    ej medlem längre
Solen ger liv och din fina text ger värme!
2016-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Solen, ja, väcker sinnena till liv!
2016-01-21

    ej medlem längre
Härliga ord, du väcker längtan..
2016-01-21

    Dan Myrbeck
Fin solhyllning!
2016-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP