Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En anorektikers bekännelser

Jag äro,
smartast&
djärvast&
starkast&
jag klär mig bättre än halva samhället,
Det har främlingar sagt till mig på stan, fast kanske...
Fast kanske...
Ock endast kanske är jag kanske bara svagast i världen
fast fast bara kanske är jag svagast på avdelningen och kanske, bara kanske...

...sjuk.




Fri vers av Systertusen
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-21 19:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
att du är gediget stark, vittnar denna texten om
2017-06-19

    ej medlem längre
Hade nog tagit bort alla "jag" då det är för mycket av den varan som det är i vår zeitgeist.

Jag, jag, jag, se mig, typ så!


Slutet är naket och tycker om självdistansen den signalerar.
2016-01-21

  Alexander Gustafsson
Det är mycket möjligt men du kan uttrycka dig iaf :)
2016-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Systertusen