Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Nojigheter" såhär på kvällskvisten.


Älskar du mig?

Jag antar, men bara antar.
Du aktar dig för att säga de orden.
Även fast det har gått år efter år,
Du är rädd, jag förstår.

Men säg mig, älskar du mig?
Älskar du mig så som jag älskar dig?
Knappast, jag vet.
Du är rädd, jag förstår.
Men det har gått flera år.

Det brister i bröstet,
Det slår och tär,
River mig isär.

Jag antar, men bara antar.
Hade du, så hade jag vetat det nu.
Efter alla dessa år.
Efter alla dessa sår.




Övriga genrer av Valkyrja
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-22 23:57



Bookmark and Share


  Ollle
Smärtsamt min empati finns hos den texten handlar om. Bra!
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Valkyrja
Valkyrja