Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förvirrande tankar såhär en torsdagskväll.


PMS

Jag vet inte längre vad som är vad eller vad som är vilket
Känslorna är överallt och ingenstans
Jag är känslofull, men känslodöd
Jag är allt och ingenting
Jag är levande,
Jag är död

Jag är jag men samtidigt någon annan
Vem är jag och vem är du?
Vem är vem och vem är vad?
Är du jag och jag du?
Allt är uppochner och nerochupp

Allt känns meningslöst
Hopplöst
Ytterst viktigt
Och alldeles förfärligt

Jag är fast med mig själv,
Min största fiende och min bästa vän
Allt i ett,
Samma person

Jag är hatisk,
Kärleksfull
Och känslodöd

Jag är allt jag avskyr,
Mitt egna dilemma,

Min alldeles egna plågoande.





Fri vers av Valkyrja
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-17 00:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna, med många känslor, en komplex fulländad entitet.
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Valkyrja
Valkyrja