Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite snabbt, dåligt sådär innan man går och lägger sig.


-Evig sömn-

Min sorg kan inte längre finna några tårar,
Där existerar bara ett djupt eko inombords,
Ett dunkelt mörker,
Ett svart hål,
En ros utan blad,
En fågel utan vingar,

En konstant känsla av ensamhet jagar mig,
Men det gör ingenting,
Jag är försatt i en evig sömn,
Försatt i en mardröm som varar förevigt,
Försatt i ett liv som fortsätter utan mig,

Försatt i en död som lämnade mig här.









Fri vers av Valkyrja
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-24 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyrja
Valkyrja