Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk barnvisa i haikuform




Nej, se det snöar!
Det var väl roligt - hurra!
Nu får vi vinter .....



Text och musik ursprungligen Felix Körling




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-23 20:21



Bookmark and Share


  Eila
Se det snöar inte ingen vinter här än men men
2016-01-30

    ej medlem längre
Du får en "barnvisa" av mig...

imse Vimse sol
klättra upp ner faller regn
imse Vimse död

2016-01-23

  Larz Gustafsson VIP
En annan...
"Lizzie Borden took an axe
and gave her mother 40 whacks.
When she saw what she had done
she gave her father 41."
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP