Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/reflectum...../


[ S P E G E L ]


























jag tycker mycket om






min spegel.








den ljuger inte.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-24 11:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Nää men jag som tittar kanske gör det... :o))) Tänker på alla självgoda narcissister....samt nedvärderande skuld och skam personer. T ex.

Texten väcker tankar.
2016-02-01

  Luciana Pascual
Nu förstår jag!!!
2016-01-29

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Nej den ljuger inte...den inre spegeln.Bra!
2016-01-26

  Ingrid Trolle
Blygsamma ord.
Själv undrar jag
varje morgon hur
monstret i den har
kommit in i mitt hus
2016-01-25

  Respons VIP
Onekligen en viktig kvalitet!
2016-01-24

  Night Soul Woman
Spegeln ljuger inte men hjärnan kan tro sig se vad ögon inte kan se:D
2016-01-24

  Michaela Dutius
Nej det är en sann vän!
FGillar texten!
2016-01-24

    ej medlem längre
Skönt att ha en stor spegel man kan lita på.... men riskabelt också?
2016-01-24

    ej medlem längre
Ha ha underbar.
Mvh annokas
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden