Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständig hunger

 

En mjukt dansande stämma

tog vägen genom min tomhet

 

 

Tomhetens likgiltlighet vred sig besvärat  

men nyfikenheten

slog upp sina ögon i samma minut

 

Stämman berikade medvetet mitt sinne

till frukost lunch och middag 

 

Njutbart dinerades det sjönklingande vokaler 

till solens nedgång och sinnen fylldes

av bomull doftandes honung 

 

Blicken fylldes med mening i varje blinkning  

och hungern bekom att bli

ständig 

 

 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-24 23:30



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
en vältalighet där lingvistiken flödar på fint...som du behärskar så bra.
2016-02-01

    ej medlem längre
En spännande inre process.
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene