Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DIN INRE SJÄL


DE LILJEVITA KULLORNA

Som ett
sammets
tyg blottades
Din inre själ

Den förde mig
bort på
färden
genom
kärlekens
Floder

Varför stanna
upp när
morgonen är
så långt
Borta

Det skimmer
som finns
bakom de
LILJEVITA
KULLORNA

Utvecklar en
vulkan
Av känslor
som förtär
mig
långsamt

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-27 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj