Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från psykiatriska intensiv vårds avdelningen

Låt mig slippa
att här sitta

Jag vill hem skriker varje lem
i min sargade kropp

Men jag ser inget hopp

Bara vita väggar
och piller som vaggar

Mig in i en falsk trygghet
tills jag ingenting längre vet




Fri vers av Jonas S. Lundström
Läst 435 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-27 11:25



Bookmark and Share


  Nellie629
me likey
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström