Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva; och alla dess nyanser

Jag seglade förbi ånger

Återsåg aldrig misstag

Log aldrig åt ledsamheten

Omfamnade ej tårarna

Likt en läkande bark så tog det tid;
Men...

Jag nådde hamn

Blickade mot äventyr

Skrattade med lyckan

Blev absorberad av ömhet




Fri vers av Frida Andersson
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-29 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Andersson
Frida Andersson