Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet - Något ändrad


Avsked - Att dö en smula

 

Die
now
like snow
in a glow.
Wits start to fail
become suddenly pale
with physics so frail
one cease to prevail
Skin turns gray,
Passing away
Decay.
Die.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-31 09:59

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
förstummande
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson