Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sikte

Dagarna växer;
längtan efter vår blir stor

- snart vinterfarväl




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-01 13:02



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
vackert ! yes! snart är det äntligen vår =)
2016-02-04

  Gunnel Eriksson VIP
Formuleringen "dagarna växer"
är ny och bra. Fin haiku.
2016-02-03

  Björn Björkegren/Blue Bear
Hoppfullt!
2016-02-02

  louisegirl
Åh så skönt att snart ta farväl av vintern...Fint!
2016-02-02

  Gisela Nordell
väldigt fin haiku!
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP