Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag inte visste om mig själv

de säger att"
saga, du är inte dig själv"
men vad vet jag
jag som aldrig riktigt varit någon
som helst

de säger"
saga, ryck upp dig själv"
men hur tar jag i kragen,
som jag slet av själv?

&de predikar, säger"
det är bara ditt huvud,
min vän"

Men inte heller är väl jag din vän,
Du hade sålt din position för en mindre portion
Av vad det nu var du blir så lycklig av.

De säger"
Saga, det är bara en fas,
Vi går bredvid i några taktarter till"
Hur kan ni påstå att ni går bredvid
När jag tappat rytmen och fått håll,en gång till

Men inte heller är väl jag din vän,
Du hade sålt din position för en mindre portion
Av vad det nu var du blir så lycklig av.

Du säger att jag kan bli något stort men
Jag är så kort i rocken så förlorar redan där




Fri vers av Systertusen
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-01 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systertusen