Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. DeviantArt


Från många stillsamma sätt

 

 

genom luften vi andas

lutar min penna sig mot ett oskrivet ark

men fylld alltid med varma tankar

ett vackert flöde blir till

från varenda små minnen som funnits genom tiderna

det känns helt rätt

från den allra första början

trots min envisa tveksamhet

din generösitet

sammanfogar mina trasiga bitar

min ängel

min vän

min själsfrände

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 179 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-02-03 11:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Varma ord, fulla med känslor...så fint...
2016-02-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härlig bild och text!
2016-02-03

    Dan Myrbeck
FIN!
2016-02-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint du diktar om att bli hel, trots trasiga bitar.
2016-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som skimrar ikapp med bilden!
Ljus, varm och vacker.
2016-02-03

  Blomma-Stjärna VIP
bild och text skimrar av vetskapen att vi i kärlek förmår "sammanfoga våra trasiga bitar" - så fint så!
2016-02-03

  Lars Hedlin
Regnbågens vackra skimmer i din fina text :) kram
2016-02-03

    ej medlem längre
En dikt som skimrar i alla färger.
2016-02-03

  Ljusletaren
Fin bild och fin text/ kram
2016-02-03

  mickech
Mycket fin, och vacker text.
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One