Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik, tårar och bältessäng

Åtta månader. Inlåst. Frihetsberövad.
Skrik. Bråk. Tårar.
Krossat glas. Insmugglade rakblad. Överdoser.
Rymningsförsök. Suturer. Sjukhusskola.
Fasthållning. Tvångsinjektioner. Bältessäng.
Åtta månader. Inlåst. Frihetsberövad.




Fri vers (Fri form) av Min Sista Dans
Läst 228 gånger
Publicerad 2016-02-04 13:04



Bookmark and Share


  Midnight
Vilken känsla den levererar vid läsning!
2016-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Det finns få saker som gör mig så ursinnig som när jag ser tvångströjor och bältessängar användas.
Jag anser att sådant hör medeltiden till och borde förbjudas.
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Min Sista Dans
Min Sista Dans