Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam igen


Jag har vänt ut och in på mig själv
Försökt så hårt, ville vara bra
Han höll min hand ikväll
Nu har jag ingenting kvar
Han var så tyst ibland
Men jag sökte alltid svar
Ingen rör mig som han kan
Alla säger, han var ändå inget att ha

Men med honom har jag känt mig fri
Med honom har jag känt mig fri




Fri vers av Min Sista Dans
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-09 00:05



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du borde ta första steget. han kanske som jag blivit skrämd av andra tjejer.
2021-04-09

  Den filosofiske poeten
...för att Kärleken övervinner allt.
2021-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Min Sista Dans
Min Sista Dans