Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran

Jag undrar ibland
Hur länge orkar jag?
Till svar får jag
Lite till.

Jag undrar ibland
Hur länge orkar dem?
Till svar får jag
Inget mer.






Fri vers (Fri form) av Min Sista Dans
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-08 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Min Sista Dans
Min Sista Dans