Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya grepp

Sluta lapa
offerrollens
sötma

utan motstånd
är du ingen

din trätobror
kan trösta

sluta svära 
över tingen

ta livet om livet
ta nya grepp

spänn din förmåga
att tänka och våga

släpp 
taget om lögnen
tomhetens
plåga

släpp
att genväg 
är bäst

utan motstånd
blir drömmen
aldrig fest

utan motstånd
och gräns

saknar handlingen
mening
och konsekvens

både din
och din väns 

ingenting bränns
ingenting känns




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-04 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren