Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fann...

Jag fann mig själv
i dina ögon.
Först var jag vilse
ingen hade sett mig som du.
Sen blev blicken verklighet
för med kärlekens ögon kan allting hända.
Varandras styrker och svagheter lyfter vi
medan vi vandrar framåt- tillsammans.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-02-04 20:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skrivet!
2016-02-10

  Lars Hedlin
Underbart skriftat!
2016-02-08

  Karolina Cerise
wow så målande <3

2016-02-06

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleksfullt och fint...skön känsla...
2016-02-06

    Dan Myrbeck
Härlig kärlek längs
livets väg!
2016-02-05

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken kärleksdikt!
2016-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om kärlekens magiska kraft!
2016-02-05

    ej medlem längre
Det är så man vill att det ska vara. Fint!!
2016-02-05

  Gisela Nordell
mycket fint,underbart när det kan bli sådana möten, finstämt och innerlig poesi.
2016-02-04

    ej medlem längre
Vackra varma ord av kärlek.
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP