Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje

Glädje
ett val
av position

för stjärnkikare
riktade
inåt

i själens valv
en stjärnhimmel
ett auditorium

glädje
glittrar
i deras vita
tänder

när de
skrattar
ljudlöst
på ljusårs
avstånd

länkade
till nuet
via finmaskigt 
nät av
trådlösa
nervtrådar

detta inre
kosmos
identiskt
med det
yttre

där vintergatans
leende
spelar mot
smilgroparnas
svarta
hål




Fri vers av Petter Wingren
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-05 07:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, glädje är en position :) Du beskriver fint det eviga samspelet mellan inre och yttre tycker jag
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren