Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubbbaletten tre BBB

Tre lagom överviktiga män
med tajta trikåer
och vitsminkade ansikten
skapar en spontan fysisk dans
kring följande ord

Sunnanvind med regn i kläder
bär blommor i sitt hår
du är gästen i min trädgård
som öppnar mina sår

Svarta klippor river huden
en sorg som skyddas väl
salt är vattnet mot min tunga
salt är vattnet i min själ

Famna sommaren med blicken
lägg dig nära mig
vårda vänskapen som glöder
jag finns här för dig




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-06 05:09



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
surrealistisk dikt - och - helt underbar!
2016-02-06

  Stefan Albrektsson
Häftig titel med de tre feta bbb/BBB-gubbarna!
Det måste ha blivit en tämligen abstrakt dans till den fint rimmade dikten!
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP