Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag är natt

Ny dag har kommit
min dag är nån annans natt
gryning är skymning




Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-06 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren