Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offrets hämnd

Självömkan
startar krig

tävlan
om vem 
som är kränkt

med mandat
att utkräva 
hämnd

offrets
rättmätiga
straff 

mot den som
brännmärkts
förövare




Fri vers av Petter Wingren
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-06 19:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst. Det ska daltas med förövarna.
Alla tycks hålla de svinen om ryggen.
Har det med deras ursprung att göra?
Jag är så fruktansvärt trött på det där att jag kan spy tarmarna ur mig.
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren