Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Att få Siewert Carlsson på FAUN förlag riktigt nöjd – Är en nåd att stilla bedja om)


Att skriva en skröna

 

 

fixat strukturen
kollat konjekturen
läst igenom korrekturen
känner mig nu fan så sliten
så nu så är det slut med fliten
och lämnar därför över hela skiten
till min förläggare som nu får ta över
och som nog klagar om han behöver
då han skall ta vid med sin manöver
och förhoppningsfullt skall lyckas,
väl optimistiskt kan väl tyckas
att manuset kan tryckas
Så kors i all min dar
tveksam jag erfar
*
Skrönan Blivit Klar




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-07 11:33

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
bravo! formfulländat
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson