Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är vatten

Jag är världens
medelpunkt

orealistisk
utsaga

jaget ändå
det enda
ögat ut

ny insikt
jag är vatten
jag är hav

vi omsluter
världen

simmar
oss upp
ur blinda
bottnar




Fri vers av Petter Wingren
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-09 23:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint, speciellt 2 sista stroferna.
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren