Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika men samma

Hav 
snö
regn
dimma
olika
men samma

magma
berg
grus
sand
olika
men samma

vrede
lidelse
gråt
skratt
olika
men samma

vetande
tvivel
intuition
gissning
olika
men samma

människor
olika
men samma

allt detta
läser jag
i ditt
ansikte

olika
men samma




Fri vers av Petter Wingren
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-09 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett fascinerande ämne. Visst är vi alla olika men samma.
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren