Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men utgångspunkt från ett talesätt


aforism10feb16:3

En olycka kommer sällan ensam, medan lyckan färdas helt allena.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-10 12:57



Bookmark and Share


  OT
En aforism som förklara olika verkligheter med samma resulterande verkan. Man har själv upplevt detta och sett aforismens mönster i många andra situationer.
2016-03-17

  bohemen VIP
vad menar du med det?
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP