Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bordet älskar duken

Duken
pryder 
bordet

bordet
lyfter fram
duken

klänningen
gör
kvinnan

kvinnan
bär upp
klänningen

tanken
hedrar
tänkaren

tänkaren
frigör 
tanken

värna
freden

den sårbara
ömsesidigheten

fritt valt
beroende
i balans

bordet
älskar
duken

duken
älskar
bordet




Fri vers av Petter Wingren
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-10 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren