Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanningar är oftast svårast att ta till sig eller levera...och inte har man lärt sig ett dugg


Dela mina tankar

Vi älskade varandra från första stund
Men mot vår egen vilja
Vi kämpade så, vi kämpade så väl
Mot den som vi såg i spegeln
Och det kändes som om vi förlorade
Då vi i själva verket vann

Jag var allt det du aldrig kunde falla för
Och just därför ville livet inget hellre
Jag var den du aldrig skulle ägna en andra tanke
Så därför fylldes dina tankar av mig
Du som visste precis vad du gjorde
Hade plötsligt ingen aning om vad som hände

Du var ju inte alls som jag
Varför skulle jag be till högre makter
Varför skulle jag behöva möta mina känslor
Då jag gjort allt för att glömma dem
Jag som aldrig bett någon stanna
Jag som aldrig vågat att älska så
Fick öppna mitt hjärta för mig
Lyssna till min själs röst
Som så ihärdigt bad dig stanna
Och bad mig tillåta mig att älska dig
Rösten bad mig att ta chansen
För en gång skull ha mod att stanna kvar
Och fråga om någon som du älskade mig

I dag ser allt annorlunda ut
Det som aldrig kunde ske
Inträffade mycket snabbare än vi trott
Inte vet jag vad vi lärt oss
Men gudarna ska veta
Att jag aldrig levt eller älskat
På det sätt som jag har gjort
Och som jag fortfarande gör
Med dig
Tack för att du finns




Fri vers av PPQ
Läst 395 gånger
Publicerad 2004-09-15 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ