Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filmkritik

Kan någon
göra en film
där alla är
ärliga
och sätter
den ömsesidiga
respekten högt
där ett misslyckande
bemöts med
förståelse
förlåtelse
eller varför
inte kärlek
där erotiken
är alltigenom
vacker
där motgångar
bemöts med
identitet och
vikänsla
där skörhet
är styrka
och styrka
är skörhet
där alla roller
är trovärdiga
och lyhörda
trogna sina
innersta drivkrafter

...jag fattar
ingen har råd
att göra en sån film

FÖR DEN HAR INGEN PUBLIK!




Fri vers av Petter Wingren
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-11 20:29



Bookmark and Share


  ejan
vackert
2016-02-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Du har så rätt! Ingen ekonomi i detta.
2016-02-12

    99knivesinside
Min upplevelse är att alla stora filmer nu görs av män med män för män och handlar om hur tuffa män försöker förstöra världen och hur en annan tuff, vit, vältränad, 183 cm lång, lagom långhårig man egenhändigt räddar världen, sin fru samt ett specifikt barn utan att bli äckligt svettig, bara lagom snyggt svettig.
2016-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Eller också finns det inga sådana skådespelare.
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren